knasmamman

Alla inlägg under augusti 2012

Av knasmamman - 6 augusti 2012 14:27

Och känns skönt! Vi jobbar på att få in alla rutiner innan skolan börjar och det går framåt, sakta och absolut inte säkert. Idag har vi klarat av bibblan, apotek och vanlig affär. Man får vara snabb men det gick när lillknas lånade en hel hög med CD sagor, så nu har han lite att göra ett tag. Även klippning gick bra, skönt med personer som förstår att det måste gå undan och utan en massa prat. Tack i för hjälpen!! Han vill gärna bli klippt igen hos dig:-) och jag har kommit in på mina kurser! Rehabiliterings vetenskap och psykiatri ska bli intressant att få fördjupa mig i det, har kvar en termin på specialiserad undersköterska inom cancer sjukvård sen är den utbildningen klar. Förstå så klok jag kommer att vara sen. :-B. Fridens liljor!

Av knasmamman - 3 augusti 2012 00:15

får jag när jag går av i morgon bitti!   har turen att ha ett jobb som jag trivs med men det ska bli skönt att få vara ledig i 4 veckor och få landa i nya rutiner med lillknas. Nu får jag hoppas på skapligt väder så jag kan ge mig ut i skogen korta svängar, en vin kväll med rara vännen M är också inplanerad och så gå på bröllop när andra rara vännen J ska gifta sig .

Vi har satt dom flesta rutiner tycker jag och det verkar som att  han ser fram emot att få börja skolan. Vi kollar på bilder på skolan och på hans lärare. tyvärr så vet vi inte vem som kommer som assistent till honom,det får jag veta först i nästa vecka.    inte helt nöjd att det har tagit sådan tid och att vi inte får vara med och bestämma vem som kommer att arbeta med honom. Kraven är att den som kommer MÅSTE kunna hans diagnoser och lyssna på vad jag har att säga. Men väska, pennskrin och kontakt bok är inköpt, fina med en haj på.


Och jag måste få ge rosor i stora buketter till alla instanser som är inlandade på lillknas, jag har bara mött (ett undantag, se ovan) människor som lyssnar på vad jag har att säga, fixar och donar så att det ska bli så bra som möjligt, människor som arbetar med det här av rätt andledning   .


Sen som sagt så finns det andra individer som inte kan samarbeta alls, men jag tillhör den gruppen av människor som tror på karma, så en dag kommer det att hoppa upp och bita utav bara   i arslet på vissa. Och kanske men bara kanske så kommer jag att le lite i smyg och tänka fina små tankar   .


   Fridens liljor!



Presentation


En mamma med en stor familj och i den en kille på 11 år med Asperger, ADHD och lite annat smått och gott.

Hur vi får livet att fungera i det vanliga livet och i diagnoslandet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards