knasmamman

Alla inlägg den 17 juli 2012

Av knasmamman - 17 juli 2012 23:24

men är inte det utan rätt ofta bekymrad och har den rätten anser jag som människa som person.

Jag har alltid eller vilket fall många bollar i luften och har dom i bra ordning, har alltid varit sådan och alltid fixat det också!

Men lillknas diagnoser och omfattningen på dom fick mig på knä ett tag, jag har sörjt och gör så fortfarande. Att ha ett barn med funktionshinder oavsett art/sort eller form är en sorg, bilden jag hade om och hur mina barn skulle lyckas i livet eller bilden om hur jag skulle leva mitt liv, har ruskats om och det ordentligt!


Och saker gör det tyvärr inte lättare när det finns personer som jag måste ha kontakt med som jag önskade inte skulle finnas eller ha funnits i mitt liv alls, men som nu gör det.

Som inte bara har förstört så mycket i mitt liv utan nu även för barnen och där gick min gräns för vad som är ok!  Men nu står jag stadigt igen och har alla bollar på rätt köl i luften, listan med alla måsten har minskat, planer för både hösten och framtiden är gång. Så nu kör vi igen  

Men nog om det! Så glad att jag har mitt    och min underbara familj som orkar lyssna när jag har behovet att få ösa ur mitt lite dynga.

Och snart så kommer lillknas hem för gått som jag längtar!!


Andra bra saker i mitt liv, är att jag har hittat min rara vän som jag tappade bort ( Tyvärr) ett tag och vi tillbringade 3 timmar i skogen där vi plockade en massa blåbär och snackade om livet i smått och stort.

Och när man inte hör varandra så bra, då fungerar det alltid att kasta blåbär för att få uppmärksamhet   . Hoppas att vi kan göra om det snart igen, både skogen och blåbärs plockningen.

Så skönt för själen, älskar att vara ute i skogen och plocka bär.

 


fridens liljor    


Presentation


En mamma med en stor familj och i den en kille på 11 år med Asperger, ADHD och lite annat smått och gott.

Hur vi får livet att fungera i det vanliga livet och i diagnoslandet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards